Chard, mushrooms and cured ham cake/ Pastel de acelgas, champiñones y jamón
Vet aquí una altra manera de menjar verdures.
Ingredients:
Vet aquí una altra manera de menjar verdures.
Ingredients:
- 1/2 Kg de bledes
- 5 ous
- 200 g de xampinyons frescos
- 100 g de pernil salat
- 5 grans d'all
- sal
- una mica d'oli
Bulliu les bledes, escorreu-les bé, tritureu-les una mica i passeu-les per la paella amb un xic d'oli (moooolt poc) per acabar de treure'n l'excés d'aigua. Reserveu-les.
Tot seguit, peleu els alls, talleu-los a làmines, i daureu-los a la mateixa paella també amb un xic d'oli.
Passeu també per la paella els xampinyons nets, i tallats amb una mica d'oli.
Talleu el pernil petitó tot traient-ne l'excés de greix.
Talleu el pernil petitó tot traient-ne l'excés de greix.
En un bol gran, bateu-hi els ous amb la sal i agregeu-hi la resta d'ingredients, procurant barrejar-ho tot bé.
Emmotlleu la barreja en un motlle rectangular o el que us vingui de gust. Si és de silicona no caldrà que l'unteu amb mantega perquè no s'enganxi. Coeu el pastís al forn ja calent a uns 150ºC durant gairebé una hora. Un cop fred, ja el podreu desemmotllar i tallar.
uhmmm que bo! aquesta mena de pastissos són molt bons i molt pràctics
ResponEliminafelicitats
Per variar una mica de la verdura bullida o al vapor sense més ni menys...
ResponEliminaHola Nuria, amb semble deliciós aquest pastis.
ResponEliminaSaps ...
Jo soc de Sabadell, i el canapes de pinya i sucre, el mangiaba també, els compraba la meba mare (no estic segura) al Forn San Jaume o a la Lionesa.
Molt bons,que be recordar...
Petons
Hola Margot,
ResponEliminajo havia menjat una canapès semblants de Cal Coma del carrer de la Salut. Potser eren aquests?