Ingredients:
- 1 cullerada sopera de mel
- 10 ml de vinagre de Mòdena
- 30 ml d'oli d'oliva
- 1 culleradeta de mostassa
- Sal
- Pebre negre
Preparació:
En un pot que tanqui bé, per exemple un pot net de melmelada, poseu-hi tots els ingredients. No cal que mesureu el vinagre i l'oli; per un pot d'aquestes característiques correspon més o menys a 1 dit de vinagre i 3 dits d'oli. De totes maneres, les proporcions són aproximades, de manera que les podeu anar ajustant al vostre gust.
Remeneu bé tots els ingredients agitant el pot ben tapat i ja la teniu llesta per condimentar tota mena d'amanides, tant de fulles verdes, com de pasta o arròs.
En tractar-se d'una vinagreta, es guarda força dies i no cal posar-la a la nevera. També podeu guardar-la en un flascó dispensador de salsa de bec estret per a decorar els vostres plats. Només haureu de pensar a remenar-la bé cada vegada que en vulgueu servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada