.

Amb aquest blog vull delectar-vos amb les receptes culinàries que vaig experimentant dia rere dia. Espero que us engresqueu a provar-les, i no dubteu a fer-me arribar qualsevol comentari o suggeriment.

dimarts, 24 d’agost del 2010

Vinagreta de mel

Honey vinaigrette / Vinagreta de miel
Ingredients:
  • 1 cullerada sopera de mel
  • 10 ml de vinagre de Mòdena
  •  30 ml d'oli d'oliva
  • 1 culleradeta de mostassa
  • Sal
  • Pebre negre
Preparació:
En un pot que tanqui bé, per exemple un pot net de melmelada, poseu-hi tots els ingredients. No cal que mesureu el vinagre i l'oli; per un pot d'aquestes característiques correspon més o menys a 1 dit de vinagre i 3 dits d'oli. De totes maneres, les proporcions són aproximades, de manera que les podeu anar ajustant al vostre gust.

Remeneu bé tots els ingredients agitant el pot ben tapat i ja la teniu llesta per condimentar tota mena d'amanides, tant de fulles verdes, com de pasta o arròs. 

En tractar-se d'una vinagreta, es guarda força dies i no cal posar-la a la nevera. També podeu guardar-la en un flascó dispensador de salsa de bec estret per a decorar els vostres plats. Només haureu de pensar a remenar-la bé cada vegada que en vulgueu servir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada