.

Amb aquest blog vull delectar-vos amb les receptes culinàries que vaig experimentant dia rere dia. Espero que us engresqueu a provar-les, i no dubteu a fer-me arribar qualsevol comentari o suggeriment.

diumenge, 28 de novembre de 2010

Pa integral de muesly i nous

Whole bread of muesly and walnuts/ Pan integral de muesly y nueces

Aquest pa és una variant del Pa de muesly i panses que us vaig presentar temps enrere, en aquest cas, però, és més integral (a més de la farina integral, hi afegeixo segó) i enlloc de panses hi poso nous. Amb aquestes proporcions queda un pa tupidet, com a mi m'agrada, apte tant per a l'esmorzar com per sucar qualsevol plat.

Ingredients:
  • 450 g de farina
  • 200 g de muesly
  • 50 g de segó
  • 50 g de nous pelades
  • 2,5 culleradetes d'oli d'oliva (20 ml)
  • 2,5 culleradetes de sal (15 g)
  • 2,5 culleradetes de sucre (12 g)
  • 25 g de llevat fresc
  • 400 ml d'aigua
Preparació:
En el motlle de la panificadora poseu-hi primer el muesly, el segó i les nous trencades al fons. Tot  seguit aboqueu-hi la farina de manera que faci muntanya i feu-hi un clot al mig per posar-hi el llevat esmicolat. En diferents cantonades del motlle, poseu-hi l'oli, la sal i el sucre. Finalment, afegiu-hi l'aigua pels voltants amb compte que no mulli el llevat.

Poseu en marxa la panificadora amb el programa d'amassar i coure pa (jo faig servir sempre el programa ràpid) i tan bon punt estigui cuit, ja el podeu desemmotllar i deixar refredar damunt la fusta enreixada de tallar el pa.

1 comentari:

  1. Vaig tenir un lapsus i vaig anotar malament la quantitat d'aigua necessària. Ara ja està corregit.

    ResponElimina