
Gràcies al muesly i les panses té un elevat contingut energètic, cosa que el fa ideal per a esmorzar. Pel meu gust, combina tan bé amb dolç com amb salat. A mi m'encanta, per exemple, sucar-lo amb tomàquet i acompanyar-lo amb pernil salat. També pot acompanyar un dinar, si és que també us agrada aquest contrast entre el dolç i el salat. Proveu-ho!
Ingredients:
- 450 g de farina integral*
- 2,5 culleradetes d'oli d'oliva (20 ml)
- 2,5 culleradetes de sal (15 g)
- 2,5 cullerades de sucre moreno (12 g)
- 180 g de muesly
- 225 g de panses sense pinyol
- 25 g de llevat fresc
- 350 ml d'aigua*
*Si hi poseu farina blanca, n'hi haurà prou amb uns 300 ml d'aigua.
Preparació:

Poseu en marxa la màquina en el programa bàsic de fer pa (amassar i coure). Un cop cuit, desemmotlleu-lo i deixeu-lo refredar damunt d'una reixeta.
L'olor del pa mentre es cou és deliciosa, oi?
ResponEliminaAquests pans enriquits m'encanten, amb una mica de melmelada tens un esmorzar complet, sa i molt bo!
Certament la olor del pa quan es cou és molt agradable; i quan és enriquit amb panses o altres ingredients aquesta olor s'endolceix i t'obre la gana. Penso que aquests pans enriquits combinen tan bé amb melmelada com amb tomàqauet i salat. És una barreja curiosa però molt bona. Només cal que ho proveu.
ResponEliminaAquest pa te un aspecte fabulos i segur que bonissim!!!
ResponEliminaMolt ric i bo, sí. Proveu-lo.
ResponElimina