Es tracta d'una salsa amb julivert, ceba, ametlla, ou dur, oli...que combina tan bé amb peix a la planxa, al forn o bullit com amb patates bullides amb pell i fredes, i fins i tot, amb una fondue de carn. La recepta és del llibre Salses i acompanyaments, de la Mariona Quadrada (una altra adquisició del mercat de segona mà). Senzillíssima de fer: tan sols cal barrejar tots els ingredients amb la batedora, i ja és a punt per servir.
Ingredients:
- 2 cullerades de ceba trinxada
- 100 gr d'ametlles crues i pelades o d'ametlla mòlta
- 2 ous durs
- un bon ram de julivert
- 200 cc d'oli d'oliva
- sal
Preparació:
Trinxeu tots els ingredients amb la batedora. Perquè us quedi ben lligada, poseu-hi unes gotes d'aigua en el moment de fer-la.
òndia! ha d'estar bonissima!! em sembla que la tastaré...em quedo la recepta :-)
ResponEliminaFa temps que no la faig, però sí, recordo que era molt bona. Que vagi de gust!
ResponElimina