.

Amb aquest blog vull delectar-vos amb les receptes culinàries que vaig experimentant dia rere dia. Espero que us engresqueu a provar-les, i no dubteu a fer-me arribar qualsevol comentari o suggeriment.

diumenge, 23 de maig de 2010

Salsa verda

Green sauce /Salsa verde





Es tracta d'una salsa amb julivert, ceba, ametlla, ou dur, oli...que combina tan bé amb peix a la planxa, al forn o bullit com amb patates bullides amb pell i fredes, i fins i tot, amb una fondue de carn. La recepta és del llibre Salses i acompanyaments, de la Mariona Quadrada (una altra adquisició del mercat de segona mà). Senzillíssima de fer: tan sols cal barrejar tots els ingredients amb la batedora, i ja és a punt per servir.



Ingredients:

  • 2 cullerades de ceba trinxada
  • 100 gr d'ametlles crues i pelades o d'ametlla mòlta
  • 2 ous durs 
  • un bon ram de julivert
  • 200 cc d'oli d'oliva
  •  sal

Preparació:
Trinxeu tots els ingredients amb  la batedora. Perquè us quedi ben lligada, poseu-hi unes gotes d'aigua en el moment de fer-la.


2 comentaris:

  1. òndia! ha d'estar bonissima!! em sembla que la tastaré...em quedo la recepta :-)

    ResponElimina
  2. Fa temps que no la faig, però sí, recordo que era molt bona. Que vagi de gust!

    ResponElimina