Es tracta d'una altra versió de pastís de poma, molt senzilla si ja teniu la pasta de full. L'he treta dels suggeriments que venen a l'envàs de la pasta de full.
Ingredients:
- 1 làmina de pasta de full
- 3 pomes
- 1 llimona
- 50 g de sucre (jo li poso moreno)
- 50 g de mantega
- 1 rovell d'ou
Preparació:
Poseu en marxa el forn a 200ºC. Mentrestant desenrotlleu la làmina de pasta de full i col·loqueu-la plana en una safata prèviament untada amb mantega i enfarinada (si hi deixeu el paper de la de la pasta, no cal).
Peleu les pomes, talleu-les a làmines fines i ruixeu-les amb el suc de la llimona.
Aneu col·locant la poma damunt de la pasta de full, deixant 3 cm de marge. Al damunt de la poma escampeu-hi la mantega a trocets i el sucre. Unteu les vores amb rovell d'ou amb l'ajuda d'un pinzell.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada