.

Amb aquest blog vull delectar-vos amb les receptes culinàries que vaig experimentant dia rere dia. Espero que us engresqueu a provar-les, i no dubteu a fer-me arribar qualsevol comentari o suggeriment.

diumenge, 21 de març de 2010

Pastís de poma II

Apple pie /Tarta de manzana
Es tracta d'una altra versió de pastís de poma, molt senzilla si ja teniu la pasta de full. L'he treta dels suggeriments que venen a l'envàs de la pasta de full.


Ingredients:
  • 1 làmina de pasta de full 
  • 3 pomes 
  • 1 llimona 
  • 50 g de sucre (jo li poso moreno)
  • 50 g de mantega
  • 1 rovell d'ou
Preparació:
Poseu en marxa el forn a 200ºC. Mentrestant desenrotlleu la làmina de pasta de full i col·loqueu-la plana en  una safata prèviament untada amb mantega i enfarinada (si hi deixeu el paper de la de la pasta, no cal). 

Peleu les pomes, talleu-les a làmines fines i ruixeu-les amb el suc de la llimona.

Aneu col·locant la poma damunt de la pasta de full, deixant 3 cm de marge. Al damunt de la poma escampeu-hi la mantega a trocets i el sucre. Unteu les vores amb rovell d'ou amb l'ajuda d'un pinzell.

Enforneu-ho a 200ºC fins que les pomes estiguin daurades i lleugerament caramelitzades (uns 20 minuts aproximadament). Finalment gratineu-ho 3 minuts. Es recomana servir-la tèbia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada