Spaghetti with cockles/ Espaguetis con berberechos
Els espaguetis amb escopinyes són una altra recepta del pare. Si esteu cansats de salses, són una bona opció i molt senzills de fer.
Ingredients per a dues persones:
- 200 g d'espaguetis
- una llauna d'escopinyes
- oli d'oliva
- 4 grans d'all
- un bitxo
- sal
Poseu a bullir els espaguetis amb força aigua i una mica de sal. Mentrestant, peleu els grans d'all i talleu-los a làmines per enrossir-los en una paella amb una mica d'oli d'oliva, juntament amb el bitxo. Quan els espaguetis estiguin cuits, coleu-los i barregeu-los amb els alls i l'oli de fregir-los (del qual prèviament n'haureu retirat el bitxo!) i les escopinyes escorregudes, i ja es pot servir.
Hola! No et conec.
ResponEliminaAmb enyorança de la meva terra he cercat receptes per internet, he trobat aquesta i tenia encara llaunes d'escopinyes, així que a provar i GRÀCIES! ÉS DELICIÓS!
Records des d'Oslo (el meu viking també ho ha tastat)
Hola! Benvingut/da al bloc! Me n'alegro que la recepta hagi arribat tan lluny i, sobretot, que us hagi agradat.
ResponElimina