.

Amb aquest blog vull delectar-vos amb les receptes culinàries que vaig experimentant dia rere dia. Espero que us engresqueu a provar-les, i no dubteu a fer-me arribar qualsevol comentari o suggeriment.

dimecres, 9 de desembre de 2009

Espaguetis amb escopinyes

Spaghetti with cockles/ Espaguetis con berberechos

Els espaguetis amb escopinyes són una altra recepta del pare. Si esteu cansats de salses, són una bona opció i molt senzills de fer.

Ingredients per a dues persones:
  • 200 g d'espaguetis
  • una llauna d'escopinyes
  • oli d'oliva
  • 4 grans d'all
  • un bitxo
  • sal
Poseu a bullir els espaguetis amb força aigua i una mica de sal. Mentrestant, peleu els grans d'all i talleu-los a làmines per enrossir-los en una paella amb una mica d'oli d'oliva, juntament amb el bitxo. Quan els espaguetis estiguin cuits, coleu-los i barregeu-los amb els alls i l'oli de fregir-los (del qual prèviament n'haureu retirat el bitxo!) i les escopinyes escorregudes, i ja es pot servir.

2 comentaris:

  1. Hola! No et conec.
    Amb enyorança de la meva terra he cercat receptes per internet, he trobat aquesta i tenia encara llaunes d'escopinyes, així que a provar i GRÀCIES! ÉS DELICIÓS!
    Records des d'Oslo (el meu viking també ho ha tastat)

    ResponElimina
  2. Hola! Benvingut/da al bloc! Me n'alegro que la recepta hagi arribat tan lluny i, sobretot, que us hagi agradat.

    ResponElimina