.

Amb aquest blog vull delectar-vos amb les receptes culinàries que vaig experimentant dia rere dia. Espero que us engresqueu a provar-les, i no dubteu a fer-me arribar qualsevol comentari o suggeriment.

dissabte, 6 de març de 2010

Amanida d'espinacs i verat amb vinagreta de soja

Salad of spinach and mackerel with soya vinaigrette
Ensalada de espinacas y caballa con vinagreta de soja
Els espinacs no necessàriament s'han de menjar bullits. Crus i amanits també són molt bons i combinen amb una gran varietat d'ingredients.

Ingredients:
  • Espinacs frescos
  • Verat en oli d'oliva
  • Moresc
  • Daus de formatge tipus feta
  • Api ratllat agredolç
  • Olives negres
  • Vinagreta de soja

    Preparació:

    Els espinacs els podeu comprar d'aquests nets  i tallats envasats en atmosfera modificada, així ja no cal netejar-los ni tallar-los. El verat en oli d'oliva és una conserva que trobareu al supermercat juntament amb les llaunes de tonyina. El moresc, altrament dit blat de moro, i l'api ratllat agredolç també els trobareu en pots de conserva. 

    Col·loqueu les fulles d'espinacs netes i tallades en un plat i aneu-hi afegint la resta d'ingredients.

    Prepareu la vinagreta de soja i ja es pot servir (amanida o amb la vinagreta a part).


    1 comentari:

    1. Els espinacs ben tendres m'encanten menjats crus en amanida... I trobo que lliguen molt bé combinats amb una conserva de peix, tipus verat o tonyina. Boníssima, sana i amb un color preciós!

      ResponElimina