Salad of spinach and mackerel with soya vinaigrette
Ensalada de espinacas y caballa con vinagreta de soja
Els espinacs no necessàriament s'han de menjar bullits. Crus i amanits també són molt bons i combinen amb una gran varietat d'ingredients.
Ingredients:
- Espinacs frescos
- Verat en oli d'oliva
- Moresc
- Daus de formatge tipus feta
- Api ratllat agredolç
- Olives negres
- Vinagreta de soja
Preparació:
Els espinacs els podeu comprar d'aquests nets i tallats envasats en atmosfera modificada, així ja no cal netejar-los ni tallar-los. El verat en oli d'oliva és una conserva que trobareu al supermercat juntament amb les llaunes de tonyina. El moresc, altrament dit blat de moro, i l'api ratllat agredolç també els trobareu en pots de conserva.
Els espinacs els podeu comprar d'aquests nets i tallats envasats en atmosfera modificada, així ja no cal netejar-los ni tallar-los. El verat en oli d'oliva és una conserva que trobareu al supermercat juntament amb les llaunes de tonyina. El moresc, altrament dit blat de moro, i l'api ratllat agredolç també els trobareu en pots de conserva.
Col·loqueu les fulles d'espinacs netes i tallades en un plat i aneu-hi afegint la resta d'ingredients.
Prepareu la vinagreta de soja i ja es pot servir (amanida o amb la vinagreta a part).
Els espinacs ben tendres m'encanten menjats crus en amanida... I trobo que lliguen molt bé combinats amb una conserva de peix, tipus verat o tonyina. Boníssima, sana i amb un color preciós!
ResponElimina