.

Amb aquest blog vull delectar-vos amb les receptes culinàries que vaig experimentant dia rere dia. Espero que us engresqueu a provar-les, i no dubteu a fer-me arribar qualsevol comentari o suggeriment.

divendres, 22 de gener de 2010

Taronja amb gema cremada

Orange with gema cremada/ Naranja con yema quemada


Recentment he provat de fer aquesta versió de la taronja cremada, però posant-hi gema que m'havia sobrat de fer un pastís. És ben senzill i es pot preparar amb antel·lació.

Ingredients per a 4 persones:

  • 3 taronges
  • 2 ous sencers
  • sucre (el mateix pes que el dels ous amb closca) i una mica més per cremar
  • unes gotes de suc de llimona
Preparació:
Talleu les taronges a rodanxes i poseu-les en una safata plana.
Prepareu la gema tal com us explico a Com fer gema.
Repartiu la gema pel damunt de cada rodanxa de taronja, de manera que quedi una capa d'alguns mm.
A continuació, escampeu-hi sucre pel damunt i cremeu-la.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada