.

Amb aquest blog vull delectar-vos amb les receptes culinàries que vaig experimentant dia rere dia. Espero que us engresqueu a provar-les, i no dubteu a fer-me arribar qualsevol comentari o suggeriment.

divendres, 22 de gener de 2010

Com fer gema

How to do gema/ Cómo hacer yema
Si necessiteu fer una gema per posar en un pastís, etc. podeu preparar-la tal com us explico a continuació.

Ingredients: 
  • 3 ous sencers
  • sucre (el mateix pes que el dels ous amb closca)
  • unes gotes de suc de llimona
Preparació:
Barregeu tots els ingredients en un pot a foc suau, remenant fins que s'espesseixi. Paciència, tarda una estona. Quan ja la tingueu, aboqueu-la damunt del marbre de la cuina ben net per tal que es refredi ràpidament i tot seguit recolliu-la amb una espàtula per utitzar-la.

 
           Taronja amb gema cremada


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada