.

Amb aquest blog vull delectar-vos amb les receptes culinàries que vaig experimentant dia rere dia. Espero que us engresqueu a provar-les, i no dubteu a fer-me arribar qualsevol comentari o suggeriment.

dissabte, 24 de novembre del 2012

Pollastre rostit amb poma

Roast chicken with apple / Pollo asado con manzana



La collita de pomes d'enguany ha sigut generosa i és per això que, a dia d'avui, com que encara en queden unes quantes, n'he triat algunes per acompanyar un pollastre rostit a la cassola.

Ingredients (per a 4-6 persones): 
  • 1 pollastre a octaus
  • 3 pomes
  • 2 cebes
  • 1 tassa de brou
  • 1 rajolí de conyac
  • sal 
  • pebre
  • oli
  • herbetes: farigola, llorer...
Preparació:
Salpebreu el pollastre i rossegeu-lo amb una mica d'oli a la cassola.  
Un cop ros, afegiu-hi la ceba pelada i tallada a trossos de la mida que us hi agradin, juntament amb la poma ben neta i tallada a grills sense el cor.
De seguida, aboqueu-hi el brou, el rajolí de conyac i les herbetes, i deixeu-ho coure destapat fent xup-xup durant ben bé una hora, que s'haurà begut pràcticament tot el suc.  
Així de senzill!



1 comentari: