.

Amb aquest blog vull delectar-vos amb les receptes culinàries que vaig experimentant dia rere dia. Espero que us engresqueu a provar-les, i no dubteu a fer-me arribar qualsevol comentari o suggeriment.

dilluns, 4 de gener del 2010

Pastís de tonyina

Tuna cake/ Pastel de atún

Heus aquí una senzilla recepta que us permetrà quedar bé d'improvís. Jo n'havia menjat diverses vegades, ara a casa d'un, ara a casa de l'altre...però no l'havia fet mai fins ara. Vaig fer-lo pel sopar de cap d'any (molt apropiat per la butxaca, en els temps que corren!). En aquest cas, la recepta és treta del llibre Cuina de mercat d'Assumpta Miralpeix.

Ingredients:
  • 250 g de tonyina en conserva* escorreguda i esmicolada
  • 300 g de salsa de tomàquet
  • 5 ous
  • sal i pebre mòlt
*Si voleu que sigui més lleuger, podeu fer-lo amb tonyina al natural; i si el voleu més gustós, amb tonyina en oli d'oliva.

Preparació:
Bateu els ous, salpebreu-los, i barregeu-hi la tonyina i la salsa de tomàquet (a mà si us agrada trobar-hi els trocets de tonyina, o amb el minipímer si ho voleu més homogeni).

Aboqueu la barreja al motlle de plum-cake prèviament untat amb mantega i deixeu-ho coure al forn, ja calent, els primers 30 minuts a 200ºC, i després 10 minuts a uns 150ºC.

Quan estigui fred ja el podreu desemmotllar.

Es menja fred acompanyat de salsa maionesa, salsa de tomàquet o salsa còctel.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada