Cake of grilled vegetables and anchovies
Torta de pimientos y berenjenas asadas con anchoas
Torta de pimientos y berenjenas asadas con anchoas
Avui fem un soparet a base de pica-pica amb la colla de Guils. Cadascú ha de dur alguna cosa de menjar i de beure, tenint en compte que, entre grans i petits, serem més de 25! Jo he fet aquestes coques, que espero que tinguin tant d'èxit com quan en vaig fer per Sant Joan.
Ingredients per a 4-5 coques:
- 400 g de massa de pizza fresca*
- Una mica de farina
- 3 pebrots vermells
- 2 albergínies
- oli
- sal
- 3 llaunes petites d’anxoves (4-5 anxoves per coca)
Procediment:
Feu l’escalivada al forn, talment com la vaig explicar per a fer la confitura de pebrot, però aquesta vegada, també amb albergínia.
Enfarineu una làmina de silicona i el corró i amb la massa de pizza fresca estireu un parell de coques ben primes damunt la làmina. Si feu servir massa fresca de forner o feta a la màquina del pa, compteu uns 100 g de massa per coca, o una mica més, si la voleu més gruixuda. Si feu servir pasta de pizza fresca tipus Casa Tarradellas, estireu-la més o menys amb el corró segons el gruix desitjat, i talleu-la fent la forma de les coques.
Col•loqueu tires de pebrot i albergínia alternades damunt de cada coca i 4 o 5 anxoves a cadascuna. A sobre aboqueu-hi una mica de l’oli de les anxoves.
Enforneu-les amb el forn ja calent, a 180ºC, durant uns 20-30 minuts (depèn del gruix de les coques, i de si les voleu més o menys torradetes).
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada