Roast chicken with apple / Pollo asado con manzana
La collita de pomes d'enguany ha sigut generosa i és per això que, a dia d'avui, com que encara en queden unes quantes, n'he triat algunes per acompanyar un pollastre rostit a la cassola.
Ingredients (per a 4-6 persones):
Salpebreu el pollastre i rossegeu-lo amb una mica d'oli a la cassola.
La collita de pomes d'enguany ha sigut generosa i és per això que, a dia d'avui, com que encara en queden unes quantes, n'he triat algunes per acompanyar un pollastre rostit a la cassola.
Ingredients (per a 4-6 persones):
- 1 pollastre a octaus
- 3 pomes
- 2 cebes
- 1 tassa de brou
- 1 rajolí de conyac
- sal
- pebre
- oli
- herbetes: farigola, llorer...
Salpebreu el pollastre i rossegeu-lo amb una mica d'oli a la cassola.
Un cop ros, afegiu-hi la ceba pelada i tallada a trossos de la mida que us hi agradin, juntament amb la poma ben neta i tallada a grills sense el cor.
De seguida, aboqueu-hi el brou, el rajolí de conyac i les herbetes, i deixeu-ho coure destapat fent xup-xup durant ben bé una hora, que s'haurà begut pràcticament tot el suc.
Així de senzill!
De seguida, aboqueu-hi el brou, el rajolí de conyac i les herbetes, i deixeu-ho coure destapat fent xup-xup durant ben bé una hora, que s'haurà begut pràcticament tot el suc.
Així de senzill!
Quina bona pinta!!!
ResponElimina