Quiche of spinach / Quiche de espinacas
La quiche (recepta original francesa) permet múltiples variacions a partir d'una base de pasta brisa i un farciment fet amb ous, crema de llet i allò que us vingui de gust.
Sabedora que les verdures costen d'empassar per a moltes boques, us presento la quiche d'espinacs, amb la qual potser els podreu fer mengívols per aquells que els tenen certa aversió.
Ingredients:
Preescalfeu el forn a 180ºC.
Si els espinacs són:
Col·loqueu la base en un motlle de manera que faci una vora. Si aquest és desmuntable, podeu posar-la tal qual. Si no, deixeu-hi el paper a sota i us serà més fàcil desemmotllar la quiche.
En un bol gran, bateu-hi els ous. Afegiu-hi la crema de llet i els espinacs amb les panses.
Salpebreu la barreja. Afegiu-hi la nou moscada al gust.
Aboqueu la barreja damunt la pasta.
Escampeu-hi formatge ratllat per damunt.
Enforneu-la durant 30-40 minuts a 180ºC.
Un cop cuita la quiche, la podeu servir calenta, tèbia o freda.
La quiche (recepta original francesa) permet múltiples variacions a partir d'una base de pasta brisa i un farciment fet amb ous, crema de llet i allò que us vingui de gust.
Sabedora que les verdures costen d'empassar per a moltes boques, us presento la quiche d'espinacs, amb la qual potser els podreu fer mengívols per aquells que els tenen certa aversió.
Ingredients:
- 1 base de pasta brisa
- 4 ous
- 200 ml de crema de llet
- 500 g d'espinacs congelats o 300 gr d'espinacs frescos
- un grapat generós de panses
- formatge ratllat (el que us hi agradi)
- sal
- pebre
- nou moscada
Preescalfeu el forn a 180ºC.
Si els espinacs són:
- congelats: bulliu-los i escorreu-los bé.
- frescos: coeu-los a la paella saltejant-los amb una mica d'oli.
Col·loqueu la base en un motlle de manera que faci una vora. Si aquest és desmuntable, podeu posar-la tal qual. Si no, deixeu-hi el paper a sota i us serà més fàcil desemmotllar la quiche.
En un bol gran, bateu-hi els ous. Afegiu-hi la crema de llet i els espinacs amb les panses.
Salpebreu la barreja. Afegiu-hi la nou moscada al gust.
Aboqueu la barreja damunt la pasta.
Escampeu-hi formatge ratllat per damunt.
Enforneu-la durant 30-40 minuts a 180ºC.
Un cop cuita la quiche, la podeu servir calenta, tèbia o freda.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada