tag:blogger.com,1999:blog-9143096054753438749.comments2022-11-19T13:07:40.850+01:00Davantal de CireraNúriahttp://www.blogger.com/profile/09159943370668174426noreply@blogger.comBlogger172125tag:blogger.com,1999:blog-9143096054753438749.post-28637760179737225892022-08-23T19:59:04.478+02:002022-08-23T19:59:04.478+02:00Hola, jo el faig així i, tot i això,em queda massa...Hola, jo el faig així i, tot i això,em queda massa salat. Alguna idea de què pot fallar? Alguna solució un cop ja és massa salat? Gràcies.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9143096054753438749.post-10926759850211462402019-05-21T13:21:53.945+02:002019-05-21T13:21:53.945+02:00hola anna, ens agradaia sabe quina ana ets , deixi...hola anna, ens agradaia sabe quina ana ets , deixi el seu cognom, mersi :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9143096054753438749.post-33729144802135149832017-08-11T12:16:19.796+02:002017-08-11T12:16:19.796+02:00Jo també en faig melmelada de d'albergínia, i ...Jo també en faig melmelada de d'albergínia, i l'aromatitzo amb vi ranci...amb formatges és brutal!<br />Ptnts<br />GlòriaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9143096054753438749.post-8250203334852803862017-04-27T10:00:00.513+02:002017-04-27T10:00:00.513+02:00I si no ha quallat, que podem fer? Com ho arr...I si no ha quallat, que podem fer? Com ho arreglem ho podem aprofitar d alguna manera? Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02099293277036115480noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9143096054753438749.post-50527992785475069402016-11-04T10:52:07.269+01:002016-11-04T10:52:07.269+01:00Moltes gràcies pel teu article; m'ha aclarit u...Moltes gràcies pel teu article; m'ha aclarit una colla de dubtes. No obstant això, encara me'n queden molts, d'entre els quals: <br />El sistema d'obtenció del mató no s'assembla molt al de l'obtenció del iougurt?<br />Com s'obté el recuit a partir del xerigot?<br />Moltes gràcies<br /><br />Ramon Torrent<br />Caldes de Malavella<br />Freemaniihttps://www.blogger.com/profile/17316202666960458268noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9143096054753438749.post-76237076625860239912016-05-29T13:05:28.215+02:002016-05-29T13:05:28.215+02:00Moltes gracies per la recepte i els comentaris ,es...Moltes gracies per la recepte i els comentaris ,estic en plena elaboracio pinta molt be per el moment.. gracies el pintare amb melmelada de figues. El cafe de les deuhttps://www.blogger.com/profile/05388307411736628605noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9143096054753438749.post-10467127522374246182016-05-04T16:41:26.701+02:002016-05-04T16:41:26.701+02:00ohhh, fantastic, el faré aquest cap de setmana...ohhh, fantastic, el faré aquest cap de setmana...olgahttps://www.blogger.com/profile/16331038947388473913noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9143096054753438749.post-80609987053766235492015-01-28T00:18:03.603+01:002015-01-28T00:18:03.603+01:00aquesta melmelada l'he provat a França i sempr...aquesta melmelada l'he provat a França i sempre m'ha semblat molt bona, a veure si el proper l'any la puc fer, molt bona recepta! T'he vist al Mytast i he vingut a convidar-te, jo també tinc un bloc i ara estem sortejant un lot de productes Castey valorat en 160€, t'animes a participar? M'encantaria comptar amb tu! Tens tota la informació aquí http://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/2015/01/1-any-del-bloc-i-concurs-1-ano-de-vida.html <br />Una abraçada!les receptes que m'agradenhttps://www.blogger.com/profile/05793908063178396849noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9143096054753438749.post-12700601501751736252014-08-03T23:04:04.878+02:002014-08-03T23:04:04.878+02:00Que bona ha d'estar, gràcies per compartir aqu...Que bona ha d'estar, gràcies per compartir aquestes receptes de tota la vida!!Sussi Abelhttps://www.blogger.com/profile/13503902628218947539noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9143096054753438749.post-1803274020524798972014-03-15T15:57:14.257+01:002014-03-15T15:57:14.257+01:00Si tambe tens rao .GraciesSi tambe tens rao .GraciesAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9143096054753438749.post-14518446082418867592014-03-15T09:59:19.919+01:002014-03-15T09:59:19.919+01:00Hola, jo diria que aquestes nanses de pasta no agu...Hola, jo diria que aquestes nanses de pasta no aguanten l'escalfor. Pots tapar-ho amb paper d'alumini.Núriahttps://www.blogger.com/profile/09159943370668174426noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9143096054753438749.post-75568266293304606212014-03-13T14:13:17.612+01:002014-03-13T14:13:17.612+01:00saveu si les tapadores de vidre amb la nansa de pa...saveu si les tapadores de vidre amb la nansa de pasta de les cassoles castey poden anar al forn?<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9143096054753438749.post-21375336506047276112014-02-28T18:59:07.861+01:002014-02-28T18:59:07.861+01:00En aquest cas està fet amb farina de blat, per tan...En aquest cas està fet amb farina de blat, per tant no és apte per a celíacs. Però només cal que canviis la farina i ja està, no?Núriahttps://www.blogger.com/profile/09159943370668174426noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9143096054753438749.post-71059296012157912872014-02-25T19:33:35.979+01:002014-02-25T19:33:35.979+01:00He entrat en aquesta pàgina per buscar pastissos s...He entrat en aquesta pàgina per buscar pastissos sense gluten i m'ha sortit aquest pastis com a pastis per celíacs, no especifiqueu quin tipus de farina hi poseu. <br />GràciesAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9143096054753438749.post-51442863217436105642014-02-03T20:14:14.703+01:002014-02-03T20:14:14.703+01:00Molt bé, un blog molt interessant.Molt bé, un blog molt interessant.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9143096054753438749.post-81260439062505934342013-12-31T18:40:50.546+01:002013-12-31T18:40:50.546+01:00Nyam nyam quina gana que em véNyam nyam quina gana que em véGenshttps://www.blogger.com/profile/16939982251951615392noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9143096054753438749.post-29794376641375890922013-11-24T21:30:41.410+01:002013-11-24T21:30:41.410+01:00Moltes gràcies! Ja ho provaré algun dia.Moltes gràcies! Ja ho provaré algun dia.Núriahttps://www.blogger.com/profile/09159943370668174426noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9143096054753438749.post-66061877310783615132013-11-23T22:01:11.316+01:002013-11-23T22:01:11.316+01:00hola!!! jo la salsa de poma la faig amb ceba caram...hola!!! jo la salsa de poma la faig amb ceba caramel.litzada, poma, sal pebre, un puntet de sucre i com a toc final, un raig de licor CALVADOS. un cop fred, tot cap al minipimer.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9143096054753438749.post-9062227752202792942013-10-26T21:36:14.789+02:002013-10-26T21:36:14.789+02:00Hola Carme,
Quina casualitat, jo també l'anav...Hola Carme, <br />Quina casualitat, jo també l'anava a fer avui amb pomes de l'hort, però finalment he canviat d'idea. És un recurs que resulta molt i que, a més, és fàcil de fer i amb ingredients que solem tenir a casa.Núriahttps://www.blogger.com/profile/09159943370668174426noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9143096054753438749.post-87143997601510474172013-10-26T18:06:00.611+02:002013-10-26T18:06:00.611+02:00Precisament avui l'he tornat a fer. És una pas...Precisament avui l'he tornat a fer. És una passada de pastís. Jo el faig amb farina per a cel.líacs, amb les mateixes proporcions i està boníssim.<br />Carme.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9143096054753438749.post-82091220979805032732013-10-09T18:26:59.952+02:002013-10-09T18:26:59.952+02:00Hola Maribel,
La temperatura ja està bé, si no, qu...Hola Maribel,<br />La temperatura ja està bé, si no, queda crua la poma. <br />Jo l'encenc només de baix. Sempre hi ets a temps d'encendre'l de dalt si veus que et queda poc torrat de sobre.Núriahttps://www.blogger.com/profile/09159943370668174426noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9143096054753438749.post-30260330957580299002013-10-09T17:25:21.727+02:002013-10-09T17:25:21.727+02:00NO ESTA LA TEMPERATURA MASSA FORTA? PER CERT, ADAL...NO ESTA LA TEMPERATURA MASSA FORTA? PER CERT, ADALT I ABAIX O NOMES ABAIX?<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/05604396437818351613noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9143096054753438749.post-18598148457224742422013-10-02T10:57:45.533+02:002013-10-02T10:57:45.533+02:00Hola MªDolors,
Quina sort tenir un hortet! A veure...Hola MªDolors,<br />Quina sort tenir un hortet! A veure si, passat l'hivern, un cop fosa tota la neu, em decideixo jo també a llaurar el meu...<br />Ja em diràs què tal la confitura.<br /><br />NúriaNúriahttps://www.blogger.com/profile/09159943370668174426noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9143096054753438749.post-84972029857694809372013-10-01T10:03:11.504+02:002013-10-01T10:03:11.504+02:00M'encanta el teu blog!
Tinc un munt d'albe...M'encanta el teu blog!<br />Tinc un munt d'albergínies del meu hortet; he fet de tot menys melmelada.<br />Avui ho provaré i ja us comentaré el resultat!<br /><br />Gràcies<br />MaDolorsAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9143096054753438749.post-65583280182360255742013-09-24T11:12:18.319+02:002013-09-24T11:12:18.319+02:00Bon dia Tere,
Saps que no me n'havia adonat q...Bon dia Tere,<br /><br />Saps que no me n'havia adonat que no ho havia indicat a la recepta? Es pot posar a coure tot alhora: ingredients principals i espècies. Ara ho afegeixo. Moltes gràcies! I que vagi de gust!Núriahttps://www.blogger.com/profile/09159943370668174426noreply@blogger.com