tag:blogger.com,1999:blog-9143096054753438749.post5503574775223436882..comments2022-11-19T13:07:40.850+01:00Comments on Davantal de Cirera: Canapès de pinya, pernil dolç i formatgeNúriahttp://www.blogger.com/profile/09159943370668174426noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-9143096054753438749.post-10467127522374246182016-05-04T16:41:26.701+02:002016-05-04T16:41:26.701+02:00ohhh, fantastic, el faré aquest cap de setmana...ohhh, fantastic, el faré aquest cap de setmana...olgahttps://www.blogger.com/profile/16331038947388473913noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9143096054753438749.post-34409265751978220962009-12-30T09:10:41.827+01:002009-12-30T09:10:41.827+01:00Sí, amb l'ordre que he fet jo, em queda el pa ...Sí, amb l'ordre que he fet jo, em queda el pa a dalt, però no es desmunten, perquè el formatge que es fon damunt de la pinya (abans de tombar-lo) ajuda a cohesionar els ingredients. També es pot canviar l'ordre, és clar.Núriahttps://www.blogger.com/profile/09159943370668174426noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9143096054753438749.post-67692142793934512372009-12-30T08:16:46.407+01:002009-12-30T08:16:46.407+01:00Ostres, quins records m'has fet venir amb cal ...Ostres, quins records m'has fet venir amb cal Coma... ja no queden botigues com aquella!<br />No entenc molt bé com queda al final: si gires el motlle al final et queda el pa a dalt, oi?Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.com